torstai 14. joulukuuta 2017

13.12.2017

Huomenta vaan, heräsin klo. 3:30 paikallista aikaan karmeaaan meteliin luulin olevani jossain diskossa, pistin vähän vaatetta niskaani ja kävin etsimässä jotta mistä huoneesta se soitto raikaa.
En löytänyt siispä ajelin alas respaan valittamaan nuorelle pelokkaalle juipille joka levitteli vain käsiään, kun pääsin omaan huoneeseeni niin  metelikin lakkasi kait se juippi tiesi mitä pitää tehdä.
Ei tässsä nyt enää saa unenpäästä kiinni niimpä laitan nipun kuvia aikani kuluksi eiliseltä autoretki päivältä ja illalta.

 Kauppahalli, hemilmiä ja Bonoloton tarkistus (+ - 0) ja eikun baanalle.
Eka stoppi El Palmar ja kahvit, auton lokarin naarmu tuli luultavasti tässä paikassa ison maasturin ja kuskin tekosina.Huomattiin vasta vaurio vasta Teidellä.


 Saaren tällä poskella sää oli kirkas mutta tuuli oli niin voimakas ettei Teiden hissiään kulkenut.
Matkaseurueemme Riitta on 4 kertaa käynyt Teneriffalla mutta ei ollut koskaan käynyt Teidellä nyt sekin puute tuli korjattua.

Aguamansassa käytiin syömässä päivän menu hintaan 8:60 €.Cessnan raatokin näkyi pailjain silmin katsottona kiiltelevän vuorenrinteessä.
Ilta-ajelu tehtiin sitten tänne syötiin katkarapuja valkosipuliöljyssä ja leviteltiin leivän päälle sian ihraa, eli ihan kyvyttä iltapalaa.

 

 
Lopuksi vielä ajelu Santa Ursulaan jouluvaloja katsomaan.

Tänään suuntaan auton nokan kohti Anagaa.

3 kommenttia:

  1. ja siellä kaikilla oli niin mukaavaa,
    oi jospa oisin saanut olla mukana

    t. Riäkkylä

    VastaaPoista