Tenerife

Tenerife
Park - La Garañonan näköalapaikka.Kuvaa klikaten avautuu vanha retkikuvaus

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Matkan muistelua 3.pv

 Tänään otettiin eilisen patikkaretken jälkeen vähän kevyemmin,käytiin mm. kauppahallilla aikaa kuluttamassa ja opettelemassa paikallisten tapoja,yhtään suomalaista talvituristia ei täällä näkynyt.
Juotiin café con lechet,ostin vielä gepsiini paketin paristoja ja jatkettiin matkaa.
Kuvan kioskisssa sovin autonvuokrauksesta viikoksi,auto tuodaan minulle huomenna klo.9 hotellille jossa myös tarvittavat paperit täytellään.
Kun ei muuta keksitty niin lähdettiin käymään Titsalla Alcampossa, matkalla bussikadulle poikittiin meille monilla matkoilla tutuksi tulleessa Tenerife Ving hotellissa tapaamassa siellä asuvia ystäviä.
Sukupolven vaihdos on täälläkin menossa sillä monet tutut ovat jo niin iäkkäitä etteivät enää jaksa matkustaa,osa taas on siirtynyt vuokralle asumaan itse vuokraamiinsa asuntoihin.
Vähän veti mieltä matalaksi kun eräs tuttavaperhe oli joutunut viime metreillä perumaan matkansa sairauden takia,se on tuo terveys ihmiselle kultaakin tärkeämpi asia.

Tämä tavaratalo ja sen lähitienoot ympäristössä kaikkine kiinalais- ja muine kauppoineen käännettiin ympäri kun Ennille 4v. piti ostaa joku Prinsessa puku,PT oli ottanut oikein esitekuvan puvusta mukaan.
Tätä pukua haettiin siis useammasta paikasta ja löytyihän se lopulta parin päivän sinnikkään hakemisen jälkeen Candelariasta.
Karppaajan eväitä,
suolattu sianpää ja
mustaamakkaraa, melkein kuin Tampereella nääs.
Katuremontti Calle la Hoya kadulla oli pahasti kesken,kuvaa otettaessa oli kuulemma vain pari päivää aikaa ennakoituun valmistumiseen.
 Ystävänpäivää juhlistettiin hotellissamme tarjoamalla kaikille lasi kuplivaa.
Illan päätteeksi istuttiin vielä iltaa Puertossa vakituisessti asuvan ystävämme Pirjon kanssa eräässä lätäkköaukion baarissa.