Tenerife

Tenerife
Park - La Garañonan näköalapaikka.Kuvaa klikaten avautuu vanha retkikuvaus

keskiviikko 20. joulukuuta 2017

19-20.12.2017

Kaksi vuorokautta vierähti Bellevuo sairaalassa huoneessa 204 paikka B,  paikalla A oli eräs herra Kuopiosta.Olihan se kokemus sekin 6 pussia tiputettiin antibioottia suoneen ja vieläkään eivät olisi halunneet pois päästää niin kovasti tykkäsivät minusta ja vakuutusyhtiön rahoista.
Puoliväkisin piti ulos kirjautua sain lääkärin hyväksynnän poistumiselle kun lupasin tulla 26.12 kontrolli käynnille ja silloi otetaan vielä yksi röntgenkuva.
Lääkäreille ei epäselväksi tautini aiheuttaja ja sitä haettiin kaikin mahdollisin kokein pois sulkemalla eri tauteja kuten sikainflunssa,HIV/AIDS ja tuberkuloosi.
Itselleni on joskus pentuna tehty nielurisojen poisto sen myötä nielussa on enempi tilaa bakteerien kulkea niimpä saan muita useammin esim. keuhkoputken tulehduksia.Nyt oli varjustumia keuhkojen yläosissa.

Kuvassa potilas jolla oli lähes kuumeeton keuhkokuume, kaikki otetut kokeet normaalit.
Kirjauduin ulos puolenpäivän paikkeilla sain mukaani viikon antibioottikuurin.

 Tänne palaan siis tiistaina kontrolli käynnille ja kuulemaan kaikkien kokeiden tulokset.

Illalla käytiin Restaurante La Casonassa puraisemassa muovituolilla istuen enregot pihvit, kotkalais rouvat lähtevät huomenna kotiinsa Joulun viettoon, erottiin halaten jälleennäkemisen toivossa.