Tenerife

Tenerife
Park - La Garañonan näköalapaikka.Kuvaa klikaten avautuu vanha retkikuvaus

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Matkan muistelua 9-10.2.2012

 9.2 Mitään erityistä ei oltu tälle päivälle suunniteltu aikamme kuluksi käytiin kauppahallilla, huomioni kiinnittyi hallia vastapäätä olevaan pieneen "infokioskiin" ja kun on utelias niin sisälle ottamaan selvää mitä palveluita sieltä mahdollisesti saa.
Ja saahan niitä palveluita ja jopa selvällä Suomen kielellä ainakin jos Satu on paikalla.
Sovittiin tämänSatu rouvan kanssa että huomenna autofirman edustaja tulee meidän hotellin aulaan jossa tehdään auton vuokraussopimus paperit viikoksi (7pv) hintaan 140€.
Kun ei muuta keksitty ja sääkin pysyi pilvisenä niin käväistiin Titsalla 345 La Villa Alcampo kauppakeskuksessa.
10.2. Autonvuokraus meni nappiin paperit tehtiin ja niin päästiin tien päälle huristelemaan tällä kulkupelillä.

Ensin piti käydä Mesa Motolla tuolla lento-onnettomuuden muistomerkillä,edesmennyt appiukkoni oli tuon onnettomuuden silminäkijä, hän oli Los Rodeosin terminaalissa odettelemassa lentoaan Helsinkiin kun rysähti.Muistan kun hain hänet Helsinki-Vantaalta kuinka hän oli syvästi järkkynyt onnettomuuden johdosta.Hänen sanojensa mukaan kauheaa katseltavaa kun melkein 600 ihmistä palaa kuoliaaksi silmien edessä eikä mitään voi tehdä heidän pelastamisekseen.

Decathlon urheilukaupassa pitää joka reissulla käydä, PT osti täältä itselleen lekkarit ,minulle löytyi pari golfpaitaa ja kevyt kädet hyvin vapaaksi jättävä hihaton liivi.Toisessa pikkukuvassa oleva El Corte Inglesin "lumppumyymälä on aivan siinä vieressä mainoksen mukaan ale on -70%.
Francon patsaasta piti ottaa pari kuvaa samoin toisen pikkukuvan baarista,kahville sinne piti mennä mutta ei jääty kun siellä oli kylmä kuin hollituvassa.
Kahvilla käytiin sitten kuvan baarissa joka sijaitsee Tacorontessa Agua Garcian kylässä.
Täällä käynnillä oli tietty tarkoitus,huominen patikkareittini on myös Agua Garciassa,kävin siis ennakkoon hieman tutustumassa paikkoihin.
Täältä sitten hotellille,pienet huilit ja eikun syömään.
Illalla sitten Dinamicossa parannettiin maailmaa yhdessä mummelin ja sotiksen kanssa.