Tenerife

Tenerife
Park - La Garañonan näköalapaikka.Kuvaa klikaten avautuu vanha retkikuvaus

maanantai 14. maaliskuuta 2011

20.2.2011

Markkinatouhua jatkettiin tänäänkin nyt oli vuorossa Santa Cruzin sunnuntainen kirpputori joka pidätään siellä kauppahallin lähikaduilla.
Tuntuu että tämä kirppis vain vuosittain paisuu ja paisuu nytkin oli monta katua täynnä kaikenlaista uuttaa ja vanhaa tavaraa ja ostajia pilvin pimein.
Titsalla numero103 mentiin ja tultiin,PT teki taaas edullisia hankintoja yli satasen edestä, minulla oli vain kantajan rooli.
Bar Churreriassa ei nyt käyty kun noita churroja sai joka aamu halutessaan hotellin aamiaisella.

Santa Cruz Kauppahalli
Tässä menee Espanjan peliasu Torresin nimellä pakettiin
Kauppias oli tyytyväinen kun sai laukun myydyksi.
Tässä odoteltiin Titsaa 103 saapuvaksi juuri sen saavuttua kun väki alkoi ruuhkassa "rynniä" autoon sisälle kävi varkaalle ilmeisesti "työtapaturma".
Näin nimittäin kun vanhemman herrasmiehen housun sivutaskusta putosi iso nippu 50 Euron seteleitä asfaltille,herra ei tätä edes itse huomannut.
Taputin häntä olalle ja näytin rahoja maassa sanoen rahojen kuuluvan hänelle.
Herrasmiehen tuntumassa ollut paikallinen poika oli jo astunut jalallaan rahojen päälle ettei "tuuli" niitä vie.
Huomasin siis tapahtuman huomasin myös että tämän paikallisen pojan tyttöystävän käsi ehkä kävi siellä vieraalla taskulla.
En ollut kuitenkaan  tästä aivan satavarma niin äkkiä kaikki kävi mutta kun kyseiset tyttö ja poika eivät itse tähän  103 numeroiseen Titsaan edes tulleet niin otaksuin tässä käyneen juuri näin.
No niin tai näin jos olivat varkaita niin vetivät vesiperän, vanha herra sai rahatukkunsa takaisin mutta ei edes kiitosta osannut/tajunnut sanoa millään kielellä.