Tenerife

Tenerife
Park - La Garañonan näköalapaikka.Kuvaa klikaten avautuu vanha retkikuvaus

torstai 1. maaliskuuta 2012

Matkan muistelua 1.2.2012

Tänään olikin sitten vuorossa reissun ensimmäinen patikkaretki Punta del Hidalgo - Cruz del Carmen.
Titsalla 102 ensin  La Lagunan uudelle titsa-asemalle jossa vaihto titsaan numero 105.
Punta del Hidalgoon on hyvät yhteydet titsoja menee ja tulee 1/2 tunnin välein.
Tämän tiilikirkon luota reittini alkoi ja nousi Barranco Secon reunaa seuraillen n. 1000 metriä ylöspäin.
Meikäläiselle tämä oli ensinmäinen retki jolla olin yksin Gepsini kanssa ja pientä "segoilua" siitä tuli kun jäi vesikanaali näkemättä, (uutta matkaa pukkaa).
Ihan kiva reitti tämäkin oli kuvissa evästauko paikkani pari huonetta ja keittiö.
Maisemia ei tälläinen tasamaan tallaaja voi olla ihastelematta, pikku video.
Tarkkana pitää kuitenkin olla ettei käy näin,oksa josta otin tukea katkesi ja sitten menin "turvalleni" pelkillä mustelmilla kuitenkin selvisin.

Matkan muistelua 31.1.2012

On aika muistella matkaa näin jälkikäteen sen mitä siitä nyt sattuu muistamaan mitään satuja en aio kertoa ainoastaan päivien oleellisimmat tapahtumat.
Menomatka ja hotelliin kirjautuminen sujui ongelmitta niinpä ehdin jo iltapäivällä kiertelemään ja kuvailemaan
kaupungin nähtävyyksiä kuten tuota kuuluisaa katutyömaata.
Minulla oli myös tuolla kaupunkikierroksella tarkoitus ostaa  Orangen mokkula mutta se oli kaikista liikkeistä väliaikaisesti loppunut luvattiin että mahdollisesti ensi viikolla saadaan lisää.
Kyllähän niitä tuttujakin aina kaupunki kierroksella tapaa nytkin aivan ensinmäiseksi höpinöista tuttu Sotavento,hänen kanssaan vaihdettiin pikaiset kuulumiset ja luvattiin tavata parenmalla ajalla uudestaan.
Suomikerhon toimisto.
Mikolle minulla oli pieni tuliainen Suomesta jonka luovutin kun sain häneen yhteyden puhelimella ja sovittua tapaamisen.
Nettiliittymäksi valitsin sitten myöhemmin hotellin WiFin joka toimi vain hotellin ala-aulassa mistä syystä bloggaaminen ja kirjoittelu jäi hyvin vähille matkan aikana,muutenkin tuo matkassa ollut miniläppäri oli tavattoman hidas esim. kuvien lataamisessa.
Hotelilla syötiin maittava illallinen,käytiin vielä Dinamicossa virvokkeella jossa istuttiin hetki monivuotisen tuttavan ( Kulkuripi ) seurassa.