Tenerife

Tenerife
Park - La Garañonan näköalapaikka.Kuvaa klikaten avautuu vanha retkikuvaus

keskiviikko 13. joulukuuta 2017

12.12.2017

 Tänään on täälläkin torstai ja torstaihan on aina toivoa täynnä.Minun päiväni alkaa kohta hotellin aamiaisella jonka jälkeen marssin Teneguian lääkäriasemalle jossa persekannikkaani tohtori pistää viimeiset 2 lääkeampullia .
La Laguna
Eilen oli sateinen päivä tarkaskutettiin Bonolotot voittoa tuli 4 € joka nostettiin ja pelattiin uudelleen nyt vallan saaren pääkaupungissa Santa Cruzissa.
Joo, otettiin julkiset menopelit käytöön ajettiin ensin 102 Titsalla La Lagunaan mutta ei kauan viihdytty kun ei kauan viihdetty kun siellä satoi ja tuuli kylmästi.
Jatkettiin matkaa Tran Vialla Santaan matkalla junamme pysäytettiin en muista mille pysäkki jossa lipuntarkastajat tarkastivat kaikkien matkaliput.Olin matkanut 4:n hengen seurueemme omalla Bonokortillani (4x1,05€) joten esitin sen hymyillen lipuntarkastajalle hän ystävällinen herrasmies kysyi mistä maasta lainkuuliaiset matkaajat ovat kotoisin sanoin meidän olevan kaukaa Finlandiasta.
Lipuntarkastaja toivotti meille hymyillen hyvää lomanjatkoa.Sakko pummilla matkustessa on muuten 400€ per lärvi.
 Jäätiin pois kyydistä Weylerin pysäkillä, jaloiteltiin kävelykadullle jossa sää vaihtui tunnin aikana kymmenen eri kertaa sateen ja auringon paisteen välillä.
Soittajalle annettiin parit kolikot.

Käveltiin kauppahallille (pitämään sadetta)
 Santa Cruz kauppahalli
 Santa Cruz kauppahalli
16 € maksoi tämä hampurilainen El Corte Ingles tavaratalossa, ei ollut minusta hintansa väärti.
Rouvat ilmeisesti olivat shoppailuretkeensä tyytyväisiä, palattiiin 103 Titsalla Puertoon.

No niin nyt aamiaiselle ja piikille sen jälkeen auton vuokraus viikoksi.