Tenerife

Tenerife
Park - La Garañonan näköalapaikka.Kuvaa klikaten avautuu vanha retkikuvaus

torstai 12. maaliskuuta 2015

11.3.2015

Tänään oli keskiviikko eli Suomessa se on pikkulauantai mutta täällä ei noilla viikon päivillä ole niin suurta väliä mikä päivä milloinkin on menossa.

Aina kun nuo ukot ilmestyy tuonne katolle niin käytössäni olevan airFibren nettiyhteys menee poikki,sen ne teki tänäänkin yhteys oli poikki 4-5 tuntia ainakin.
En tiedä onko tuolla katolla olevat laitteet ja niiden huolto missään yhteydessä airFibreen mutta epäilen näin olevan.

 Kun meillä oli iltasella treffit vähän isomman porukan kanssa Plaza de Charcon laitamilla niin siinä alkoi kaikenlaista populaa pyöriä ympärillä aina TV kameroita myöten.
Meinattiin jo että päästään ihan terkkarin uutisten loppukevennykseen mutta se oli turha toive,tämä hyörinä ja pyörinä johtui siitä että kuvan uusi Mango myymälä avasi tänään ovensa ensin ilmeisesti VIP vieraille.
 Meidän 13 henkinen rytmiryhmä matkusti kahdella tilataxilla Guachinche el Primeroon lihapatojen äärelle.
 Primerossa oli jo grilli kuumana.
Garne de Capraa ei tilattu mutta koko muu guachinche paikan tarjoama ruokavalikoima upposi parempiin suihin.Tai sanotaan näin että aivan kaikkea ei jaksettu syödä, ehkä olisi tarvittu rytmiryhmään muutama raavas mies vielä avuksi.
Sääli jättää hyvää ruokaa syömättä mutta kun ei jaksa niin ei jaksa.Lasku oli vähän yli 14 €uroa/nenä mutta sovittiin että kaikki maksavat vähän tippiä hyvästä ruuasta ja palvelusta näin hinnaksi muodostui 15€.

Kiitos kaikille mukana olleille seurasta ja erittäin mukavasta illasta.