Tenerife

Tenerife
Park - La Garañonan näköalapaikka.Kuvaa klikaten avautuu vanha retkikuvaus

torstai 9. helmikuuta 2017

9.2.2017

Tänään jaettiin meidän lomaseurue kahtia siten 2 rouvaa lähti ostoksille Santa Cruziin ja heidän miehensä kapusivat hyvin kivikkoista vuoripolkua Iguesten vanhalle Semaforolle.
Olen luonut itselleni muistisäännön että Titsa 103 lähtee Puertosta tasalta ja puolelta no tänään tuo muistisääntö veti vesiperän sillä klo. 8:30 ei Titsaa lähtenyt ja 8:45 lähtevällä 102:lla ei ehditty Iguesten Titsaan (21) joka lähti 9:30.
Ajeltiin 910:llä kaupungin itälaidalle josta jatkettiin taxilla Iguesteen ,taxi kustansi tuota matkalta 10€.
Olen tällä matkalla ostanut Bono Bus kortteja jo 70:n Euron arvosta, nyt on 9,70€ vielä kortissa saldoa jäljellä.
Matka Puertosta Santa Cruziin maksaa 3:45€ jos vaihtaa heti titsaan niin se ei maksa mitään.
Meidän matkamme Iguesta Puerto de Cruziin maksoi 0,75€+ 2,70€ eli yht. 3:45 Euroa.

Semaforo,tallensin menomatkan jäljen Wikiloc kansioon.

Näkymä Santa Cruzin suuntaan.

Punta de Antequera jossa on käynyt muistaakseni v. 2012.8.2.2017

Tänään oli retkikohteena Mesa del Mar ja siellä  tutustuminen erääseen Castilloon.
Jo matka sinne meni vähän pieleen kun myöhästyimme Tacorontessa pari minuuttia klo.10:25 lähtevästä Titsasta (21),piti ajaa alas taxilla koska seuraava titsa olisi lähtenyt vasta kahden tunnin kuluttua.

Linnoitukselle johtava rantapaseo oli suljettu en päässyt siis kohteeseeni.

Kuvakin piti ottaa varsin kaukaa vastavaloon.

No ei se minua murheelliseksi tehnyt vaikken castilloon päässytkään,käytiin paikallisessa baarissa virvokkeilla ja kuvailtiin kaupunkia.
Siirryttiin hyvissä ajoin titsapysäkille odottelemaan klo. 13:10 lähtevään titsaa mutta en huomannut että tämä pysäkki missä me odottelimme ei ollut enää käytössä.
Eli titsa lähti ajallaan yhtä pysäkin väliä ylenpää ja me jäätiin taas kyydistä pois,seuraava lähtesi taas kahden tunnin kuluttua.Niimpä piti turvautua meille tällä saarella aivan uuteen matkustusmuotoon peukalokyytiin.Espanjan mantereeltä kotoisin olevat kohteliaat nuoret miehet kyyditsivät meidät vuokra-autollaan Tacoronteen josta pääsimme taas titsalla Puertoon.
Että sellaine reissu tuli tehtyä.

Illan jo pimetessä kävimme kuusihenkisen seurueen kanssa ruokailemassa paikallisessa perheravintolassa jossa ruoka ja viinit olivat suuni makuisia.