Tenerife

Tenerife
Park - La Garañonan näköalapaikka.Kuvaa klikaten avautuu vanha retkikuvaus

maanantai 26. tammikuuta 2015

25.1.2015

Olipas taas kerran ihan mukava sunnuntaipäivä eikä sen illassakaan mitään vikaa ollut.
Aamulla kello 10:n korvilla Mikko noukki minut autonsa kyytiin, osallistuin nääs hänen järjestämälleen Teneriffan Retkelle Esperanzan maisemiin.

Retken patikointiosuus alkaa tämän Francon monumentin luota.
Tuo monumentti on joutunut ilkivallan kohteeksi sitä on maalilla töhritty ja laattoja sen kyljestä irroitettu.Nyt noita pahimpia töherryksiä oli harmaalla maalilla ylimaalattu ja olipa joku fanittaja tuonut idolinsa muistoksi kynttilän.
Lisää tietoa aiheesta löytyy mm. tästä mainiosta Blogista.

 Tässä valmistaudutaan patikalle (säädetään kävelytsauvat).
 Tulipalon jälkiä näkyi runsaasti näissä kanarianmännyissä,mänty kestää paksun suojaavan kaarnansa ansiosta hyvin tuon tulipalon mutta miten ja miksi tuo kolo syntyy niin sitä "mekään" ei tiedytty.
Näitä "kolopuita" on runsaasti muuallakin kanarian metsissä.
 Hiidenkirnu barrancon pohjalla.
Nämä muut retkeläiset olivat ensimmäistä kertaa Puertossa ja nytkin vain viikonmatkalla  Eden hotellissä.
Otin Gepsilläni jäljen talteen tuosta patikasta sen voi katsoa tästä.

Aina jotain tuppaa kotiin unohtuhtumaan nyt unohtui tuon Gepsin UBS mini kaapeli sitä sitten lähdettiin illalla "intiaanin" kaupasta etsimään.Löytyihän se ja maksoikin kokonaista 4 € pakkohan se oli ostaa jotta saa tiedot siirrettyä Gepsistä läppäriin.

Tällä ostosreisulla törmättiin viime talviseen kanarian tuttavamme Kaisaan ja hän esitteli meidät kuvan pöytäseurueelle.
En nyt tässä mainitse tai erikseen kerro kuka kukin on mutta pöydän päässä istuva rouva paljastui innokkaaksi blogini lukijaksi,olin suosiostani otettu.

Illan edetessä Francon aukion nykyisen Charcon  laitamilla olimme jo tallustelemassa kohti majapaikkaamme El Riscoa kun tapasimme vielä Raijan ja Peran,istuttiin vielä hetkeksi alas ja nautittiin  heidän seurassaan Cafe con lechet.
Pääsimme vielä heidän Taxinsa kyydissä lähelle omaa majapaikkaamme.
Ei muuta kun kiitos teille kaikille mielenkiintoisesta päivästä ja erittäin hauskasta seurasta.