lauantai 10. joulukuuta 2016

Suunnitelmia


Tännekin painijat patsaan maisemiin on reitti Gepsissä ollut jo pari vuotta saas nähdä kuinka tulevat helmikuun säät sanovat ja PT tietysti sen viimeisen sanansa sanoo.
En ole tuollapäin liikkunut kuin autolla joten sehän olisi uusi kokemus.

8,3 kilometriä on reitillä pituutta mutta melkein koko päivä tähänkin tuhrautuisi kun pitää kahdella Titsalla 102 ja 105 kulkea .Jää nähtäväksi toteutuuko ja milloin.

Tännekin Piper koneen putoamispaikalle on Gepsissä jälki, ei olisi matka eikä mikään jos vuokra-auton jättäisi La Crucitan levikkeelle parkkiin.

Tuo jälki on suoraan Wikiloc sivuilta kopsattu,tuolla evästyspaikalla olen joskus käynyt tietämättä tuosta koneen raadosta mitään.

4 kommenttia:

 1. Alimmainen kuva on nurinperin. Sen vasemmassa laidassa on metsästysseuran WC'tön maja vapaasti käytettävissä ja kapea parkki myös.
  Moi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsin yhden kaappauskuvan.Katselin myös sieltä majan suunnalta autolle parkkipaikkaa.Pidetään mielessä jos esim. Ilkka innostuu mukaan lähtemään.

   Poista
 2. Se ylimmäisen karttakuvan Mesa Tejina on joskus kiinnostanut. Sinne vaan on aika kurjakuntoinen polku ylös. Ja kun omakaan ei ole järin hääppöinen niin jätän väliin.
  Moi!
  Muuten, sen alakuvan lentsikan polku on tuhannen metriä mutkineen (400m suoraan) ja siinä nousua (laskua) 240 metriä. Se on kiipeilyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kun syötiin eväät tuolla evästyspaikalla niin kolme ukkoa tuli tuolta koneen raadon suunnasta niin ihmeteltiin vähän että miltähän polulta ja mistä he olivat tulossa.

   Poista