sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Välivuosi umpeutuu


Välivuosi Teneriffan matkoissani umpeutuu päivä kerrallaan ei sen nopeammin,samaa vauhtia lähestyy tuleva Teneriffan matka.
Nyt lennetään pitkästä aikaa sinivalkoisin siivin Los Rodeosin kentälle, sieltä ajellaan taxilla erääseen keskustan hotelliin kuukaudeksi.
Taxilla ajellaan siksi että kyseessä ei ole ns. valmismatka vaan itse räätälöity kokonaisuus.

Välivuoden aikana tuli tehtyä viikon matka Madeiralle josta jäi ihan mukavat muistot ja runsaasti valokuvia joista näytän tässä julkisesti 150kpl. 

Hiljattain tehtiin myös matka tuonne Andaluciaan ja tutustuttiin hyvinkin laajasti sen eri nähtävyyksiin.Matkan muistot tallensin suunnittevaiheen blogi-pohjalle Malaga.

6 kommenttia:

 1. Kiitokset Madeiran kuvista, mukavaa katseltavaa näin matkan jälkeen. Ja Malagan matkakuvia jo katselin pikavilkaisulla tuolta Google+:n puolelta. Palaan niihin vielä paremmalla ajalla uudelleen.
  Mukavaa sunnuntaita ja matkamietteitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja jatketaan bloggailua matkoista ja vähän muustakin.

   Poista
 2. Kiitos matkakuvista! Etenkin noita Madeiran kuvia katselin mielenkiinnolla, oma matka kun on vielä tuoreessa muistissa :)
  Kuvasaldon läpikäyminen on vielä kesken...

  On tuo nousu Pico Ruivolle aika hurjan näköinen, tällaiselle korkean paikan kammoiselle ei onnistuisi, eikä taitaisi enää pumppukaan kestää:)

  Tuonne Fuengirolan suuntaan Veijo vielä haluaisi matkata, aikoinaan siellä muutaman kerran kävimme.
  Ehkä piipahdamme talven aikana Torreviejassa, ystäväpariskunta vuokrasi sieltä katon päänsä päälle kolmeksi kuukaudeksi.

  Kivaa matkan odotusta! Vieläkö muuten toinen ihanuus antaa odotuttaa?
  Terkkuja molemmilta teille kummellekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Onnia vielä näy ei kuulu mutta aivan näinä päivinä hän syntyy.

   Poista
 3. Onnea etukäteen ja kiitos myös hienoista kuvista, terkkuja täältä hiekkalaatikolta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en kyllä tunne olevani missään hiekkalaatikon nurkassa,kirjoittelen sinne jos aikaa jää ja ennen kaikkia huvittaa.

   Poista