maanantai 21. joulukuuta 2015

20.12.2015

Tänä aamuna saateltiin ensin Päivi ja Lauri kotimatkalle ja sen jälkeen oli mietinnän paikka että kannattaako lähteä autoretkelle Anagan suuntaan.
Itse ollaan PT:n kanssa tuolla Anagassa käyty useita kertoja nyt oli kyseessä ystävien pyyntö tuosta retkestä.
Päätettiin lähteä katsomaan paikan päälle tai ainakin lähemmäs mikä siellä on tilanne.
Ajelin Santa Cruzin kautta ensin katsottiin playa de las Teresitas siitä sitten saaren pohjoisrannalle Rogue de las Bodegasin maisemiin.

 Tämä infotaulu oli ilmestynyt rannalle sitten minun viime käyntini.

Sää oli vähän sen oloinen että kohta sataa.


 Kissa kioskon kohdalla piti pysähtyä kun eräs näistä kateista ei suostunut siirtymään ajotieltä sivuun vaan PT:n piti kantaa kissa pois ajolinjoilta.
Kertoipa tarinaa tuo ystäväpariskunta eräästä lähisukulaisestaan jolla oli P. Puupään syntymäpitäjässä yli 50 kissaa ,niitä oli siinä jokunen liikaa jo kunnankin mielestä.
Ruvettiin niitä sitten haulikolla ampumaan osa laukauksista osui osa taas ei,ei ainakaan heti kuolettavasti.Varsinaista eläinrääkkäystä siis tuolla Rääkkylän suunnalla.

silmäänsä iski että terve vaan.

Oli liian aikaista poiketeta Casa Africaan syömään päivän kalaa sen sijaan käytiin tässä vieressä baarissa ihan vaan kahvilla.

Sää huononi koko ajan mutta matka jatkui ,välillä ajeltiin täysin pilven sisällä Chinamada nimisen kylän luolaravintolaan lounaalle.

Siisti ravintola suosittelen jos päätätte poiketa.

Bar Restaurante La Cueva.

Nämä Cafe Vista Paraison maisema näkymät on varmasti monelle blogini lukijalle tuttuja,täällä nautittiin vielä kahvit ennen Puertoon saapumista.

Huonon säätilan takia siirsin "hatun kierron" tiistaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti