tiistai 3. maaliskuuta 2015

2.3.2015


Kuvattu klo.8.15 Titsaa odotellessa sää ei ollut paras mahdollinen mutta on täällä jo niin kauan paikoillaan makoiltu että sai kelvata retkipäivän keliksi.
Astui siis Titsaan 102 sen saapuessa ja ajelin sillä La Lagunaan jossa vaihdoi pikku Titsaan 275 jolla matka jatkui Tabornoon asti.
Kymmenen muuta Härmäläista oli päättänyt tehdä samoin kuin minä joukossa yksi minulle entuudestaan tuttu patikkakaeri Kalevi.
Pikku titsa jatkoi matkaansa, minulla oli härmäläisten kanssa valittu osittain sama patikkareitti he menivät täältä Tabornosta Afurin ja Playa de Tamaditen kauttaTagananaan kun itse käännyin tuolta samaiselta Playalta takaisin Tabornoon.
Keskustelua härätti mm.että täyttääkö kuvan navetta EU:n määräykset.
Kuljettiin härmäläisten kanssa yhtämatkaa Afuriin asti ,juotiin sen baarissa vielä kahvit sitten hyvästelin tämän ryhmän ja painelin edellä karkuun.
Minulla oli jo kiire klo.16:15 Tabornosta lähtevään Titsaan.
 Kävin haukkaamassa pari banaania tuolla rannalla ja aloitin kapuamisen ylös Tabornoon.

 "yhtä ei saa unhoittaa vanhaa kunnon hetekaa" lauloi Lavikin aikoinaan,käsistään kätevä hombre canario tekee vanhasta hetekasta vaikka fincaansa portin.

Veden muotoilema kallion seinämä.
Passasin askeleeni siten että ehdin hyvin aikomaani 16:15 Tabornosta lähtevään Titsaan.
La Lagunassa piti vaihtaa taas Puertoon menevään 102 numeron Titsaan ja kas kummaa taas osui toinen patikkaretkiltä tuttu kaveri Ilkka samaan Titsaan.
Sovittiin tehtäväksi yksi yhteinen retki eräälle etelän näköala huipulle.

Illalla meillä oli treffit erään hotellin aulassa tavattiin nääs tutut Turusta joihin ollaan täällä Puertossa tutustuttu jo aikojen alussa ,no ainakin se oli 1900 luvulla.

                      Kuvia patikalta                              Patikkareitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti