lauantai 21. maaliskuuta 2015

20.3.2015

Päivä alkoi Puertossa sateisen harmaana me ei jääty sitä surkuttelemaan vaan ajelimme vuokrabiilillä melko kattavan saarikierroksen.Ajoimme reitin Icod de los Vinos-Buenavista- Masca-Los Cristianos-Las Galletas-Candelaria-La Laguna-Santa Ursula ja Puerto de la Cruz.
Kilometrejä ei mitattu eikä aikaa otettu mutta koko päivä oltiin reissussa. Syötiin ja juotiin tarpeen niin vaatiessa joissakin kuppiloissa.

 Täällä alkoi sade joka jatkui aina Mascaan asti.

 täällä maisteltiin mm. erilaisia juustoja.

Synkimmät sadepilvet jäivät Mascan pohjoispuolelle.

Täytyi ajaa pysähtymättä Mascan ohitse kun kylän parkkipaikka oli aivan tupaten täynnä autoja.

Los Cristianoksessa paistoi aurinko muttei sielläkään kovin lämmin ollut ehkä parikymmentä astetta.

"sun lähtöäsi seurasin mä päässä laiturin"

 En tiedä onko kuvan rakennus joku Cristianoksen suojelukohde mutta karmean huonoon kuntoon se on päästetty.Sen suojissa voi vetäistä teltassa vaikka pienet tirsat.

Guanche Mencey Anaterve.
Candelariassa käytiin ensin tietysti sitä mustaa nietsyttä ihmettelemässä,
Aivan siinä Basilican oven pielessä oli ONCE arvan myyjä lunastin häneltä eilisen voittoni ja ostin voittorahalla 1:50€ kokonaan uuden arvan.Sen jälkeen kuvasin patsaat kuljettiin kävelykatu päästä päähän PT osti uikkarit ja minä Riitan kanssa kimpassa 2 kuponkia Bonolottoa.
Juotiin kahvit ja jatkettiin matkaa.

El Mojo Picon De Pedrito
 Matkalla Puertoon vesisade alkoi jo ennen La Lagunaa , funtsittiin siinä ajellessamme että minne mentäisiin illalla syömään.Päädyttiin koukata Santa Ursulaan katsomaan olisiko viime talvesta tuttu "mustan sian" paikka tänään auki.Olihan se tai avautui juuri parahiksi kun me saavuimme paikalle.

 Paikka on muuttunut viimevuotisesta edukseen nyt ollaan mukana myös Facessa ja listalta löytyy kaiken muun lisäksi myös kalaa.
Valitsimme listalta seuraavat herkut: Queso asado,Garbanzas,Gampas al ajillo,Papas arrugadas ja Carne fiestaa.

Aivan kaikkea ei jaksettu taaskaan syödä saimme ne paketoituna mukaamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti