sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

14.3.2015

Juu kiitos vaan onnitteluista, eilen tuli niin paljon vuosia matkamittariin että nyt ollaan virallisessa eläkeiässä.Mitään juhlia en järjestänyt en itselleni enkä muille,mentiin hyvin matalalla profiililla päivä lävitse.
Aamulla tuttu kierros kauppahalli kuvioineen, istuttiin hetki Marjatan ja Sepon kanssa ylätasenteella saksalaisten teltassa.
Meidät oli pyydetty saapumaan illalla klo.18  Xibana Park hotellille jossa oli turkulaisten ystäviemme "lähtöselvitys" tilaisuus.
Olimme PT:n kanssa tapojemme mukaan ajoissa paikalla ja juuri tämän johdosta tapasimme juuri samaan aikaan hotellin respassa asioineen All_Marinon.
Tämä oli minulle toinen tapaamiskerta tämän todellisen herrasmiehen kanssa ja täytyy sanoa että tuota jutustelua patikoinnista ym. olisi voinut jatkaa pidempääkin mutta minun oli huomioitava myös turkulaiset ystävämme niimpä kättelimme ja erkanimme kumpikin omille tahoillemme.
Turkulaisten kanssa otettiin siinä hotellin baarissa läksiäisviinit sovittiin kesän tapaamiset halattiin /käteltiin ja päästettiin heidät jatkamaan viimeisiä pakkaus hommiaan.
Puraistiin PT kanssa lätäkköaukion laitamilla vähän paremmat pihvit ja loppuiltaan vietettiin istumalla vielä hetki Marjatan ja Sepon seurassa Dinamicossa.

 Panoraamakuva El Riscon parvekkeelta.

 Tässä baarissa on eräskin kahvi tullut juotua.

Tämä papparainen lauleli antaumuksella omia laulujaan.

  Me vedettiin porilaisen kaimani kanssa antaumuksella braatvurstia ja hapantakaalia naamariin taisi siinä ohessa mennä pari kaljaakin.
Käyn kotimaassa säännöllisesti hierojalla kuukausittain,tämän hierontapisteen palveluita en ole testannut.Minulla oli tänne tullessa pikku lihasvamma olkalihaksen seutuvilla mutta se on parantunut ihan itsekseen täällä rennosti lomaillessa.

4 kommenttia:

  1. Sydämellinen Onnitteluni vaikka vähän jälkijunassa,

    VastaaPoista
  2. Isosti Onnea, virtuaalinen hali minulta ja Veijolta miehekäs käden puristus!!

    VastaaPoista