lauantai 9. maaliskuuta 2013

Matkan muistelua 11.pv

Tänään oli vuorossa viimeinen patikkaretki tämän reissun osalta.Mikolla oli tänään ohjelmassa Batanin retki  olin sopinut hänen kanssaan matkaavani retkiseurueen mukana Cruz del Garmeniin jos retki ei tule täyteen ja autossa on tilaa.
Pääsin siis Mikon autossa Cruz del Garmeniin josta jatkoin yksin matkaani Pico del Inglesin näköalapaikalle ja sieltä hyväkuntoista polkua kulkien Santa Cruziin.
Barrio de la Alegria eli iloinen kaupunginosa jonka läpi reittini kulki.
Sää oli alkumatkasta hyvin Anagamainen eli kostea pilvi roikkui hyvin alhaalla,lähtökorkeudessa Pico del Inglesissä (992m) olin  aivan "pilvessä" kun siitä pääsin laskeutumaan parisataa metriä alemmas niin sääkin selkeni kummasti.Vähän tuo huono sää harmitti sillä menetin hyvät maisemat mutta sille asialle ei mitään voi säät on mitä on ja niillä mennään.
Maisemien sijasta kuvailin tällä kertaa enempi reitin varren luolia,
 asumuksia,
 hevosia
perunapeltoja
hylättyjä taloja,vesikanaalia
tätä kaveria en ensin meinannut huomata mutta kun tunsin ikäänkuin katseen selässäni ja kun käännyin niin aasihan siinä minua tuijotteli.
Vuohi luolanavetan edustalla. 
Nyt lähestytään jo polun päätä ja sitä iloista kaupungin osaa.
 Vanha talonvahti
Melkein perillä.
Graffiti maalaus Barrio de la Alegriassa.
Tästä oli enää kivenheiton matka bussipysäkille josta Titsalla numero 910 ajelin Santa Cruzin Titsa-asemalle ja sieltä satakolmosella Puertoon.

PT oli viettänyt päivää kaupungilla shoppaillen yhdessä Kulkuripi:n kanssa, yllättyi oikein kun tulin niin nopeassti retkeltäni pois.
Kun sää oli Puertossa aurinkoinen ja lämmin niimpä vietimme iltapäivän uima-altaalla,kävin jopa kastautumassa, uinut en kuin pari metriä.
Huomenna ohjelmassa taas kirppis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti